Socant! Un batran din Vaslui a iesit cu masina in decor si a spus echipajului de pe ambulanta ca si-a ucis familia cu toporul

bataie-cu-toporul

Caz socant in judetul Vaslui. Un batran in varsta de 80 ani a fost victima unui accident usor in zona Costesti si a sunat la 112 anuntand autoritatile ca are nevoie de ingrijiri medicale. Cand un echipaj de ambulanta a ajuns la locul accidentului, barbatul a povestit cadrelor medicale ca si-a ucis nevasta si fiul cu un topor.

Trimisi de urgenta la locuinta barbatului din satul Cornii Albesti, echipajul de terapie mobila intensiva din Vaslui si reprezentantii primariei au confirmat informatia. Acestia au descoperit doua victime, sotia barbatului in varsta de 76 ani si baiatul acestuia de 46 ani.

Cele doua persoane au fost macelarite pur si simplu cu toporul, corpurile fiind ciopartite la nivelul fetei si capului. Desi era cunoscut ca o persoana linistita, inca nu se stie de ce barbatul a recurs la acest gest extrem. Mai degraba, fiul agresorului era cunoscut pentru derapajele bahice.

„Astazi, la ora 10.40, am fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la un accident rutier produs pe drumul național DN 24 din localitatea Costești, județul Vaslui, în care este implicat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, iar conducătorul auto, un bărbat din localitatea Corni-Albești, județul Vaslui, în vârstă de 79 de ani, prezenta pete de culoare brun-roscată pe haine, despre care declară că aparțin soției și fiului său pe care i-ar fi omorât la domiciliu. La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști din cadrul Serviciului Rutier și o echipă operativă de cercetare a Serviciului de Investigații Criminale Vaslui. La locuința din localitatea Corni-Albești, comuna Albești, județul Vaslui au fost găsite două persoane, o femeie în vârstă de 79 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani,(soția și fiul) decedate.Acestea prezentau urme de violență la nivelul superior al corpului. Prezumtivul autor se află în custodia polițiștilor. Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții (omor), cercetările au fost preluate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală”, a transmis IPJ Vaslui.