Șobolanii mișună pe Cernei, în Mircea

foto_sobolani

In cartierul iesean Mircea, pe strada Cernei numarul 3A, o ceata de sobolani vietuiesc in voie inca din vara. Locatarii blocului sunt disperati si au facut nenumarate plangeri la autoritatile locale dar nimeni nu isi asuma responsabilitatea pentru aceasta problema. Ping-pong-ul intre Politia Locala, Salubris si Asociatia de Locatari ii nemultumeste profund pe oamenii din zona care se simt neputinciosi in fata rozatoarelor.

De la fiul unei locatare am aflat ca parcul pentru copii se afla la doar 10 m distanta de locul in care sobolanii misuna in voie. Sunt cateva luni bune de cand locatarii blocului de pe strada Cernei sunt terorizati de prezenta sobolanilor de la parterul blocului iar autoritatile arunca responsabilitatea de colo-colo.

Contactati astazi de reporterii Tele M, reprezentantii Salubris nu au vrut sa comenteze subiectul. In schimb, oamenii de pe Cernei povestesc ca toată situația ar fi generata de condițiile inumane în care, se pare, ca își duc viata o vecina și fiul acesteia. Cei doi depoziteaza deseuri chiar in gradinita din fata blocului pentru ca locuiesc la parter.