Situația drumurilor naționale din Moldova

Sharing is caring!

La acest moment, circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară fără evenimente deosebite cauzate de starea vremii sau a carosabilului, cu excepția DN 11, km 90+000-175+450, limita jud. Covasna – Onești – Bacău, unde autoritățile au instituit o restricție pentru autovehiculele cu masă maximă admisă mai mare de 7,5 tone, în intervalul 07.00 – 11.00.
Ninge în județele Suceava, Bacău, Galați, Neamț și Vrancea, iar carosabilul este umed cu porțiuni de zăpadă frământată de 0-2 cm pe DN 18 (jud. Suceava), în județele Vrancea și Bacău, și în strat de sub 1 cm pe DN 17A (Vatra Moldoviței – Ciumârna, județul Suceava). În rest carosabilul este umed.
Pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a acționat cu 100 de autoutilaje și s-au răspândit 309,3 tone material antiderapant.

De altfel, pana maine la ora 20 se afla in vigoare un cod galben de viscol si intensificari ale vantului in zonele de munte din Suceava, Bacau, Neamt si Vrancea. În toată zona de munte vântul va prezenta intensificări, în general cu viteze de 65…80 km/h si temporar va ninge.

Foto: facebook.com/drdpiasioficial

shares