Situatia din Suceava este sub control

Sharing is caring!

In ultimele 24 de ore, la nivelul judetului Suceava au fost internate in spital 33 de persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 39 de persoane. In Spitalul Judetean de Urgenta „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se afla internati un numar de 403 pacienti, dintre care 168 de pacienți Covid-19, un număr de 15 pacienti fiind internați la Secția ATI.

La nivelul Spitalului municipal Radauti sunt internati un numar de 29 de pacienți Covid-19 si 23 persoane suspecte de infectie cu noul coronavirus. În ceea ce privește situația celor 7 persoane infectate cu Covid- 19, din cele doua centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrica de la nivelul județului Suceava, acestea sunt internate în spital, nefiind înregistrate alte probleme în cadrul centrelor.

Conform situatiei intocmita de catre D.S.P. Suceava, la nivelul judetului Suceava se inregistreaza un numar de 2565 de persoane declarate vindecate. In autoizolare la domiciliu se afla 4422 de persoane iar in carantina institutionalizata 5 de persoane

shares