Simona Halep a pierdut primul meci dupa revenirea in circuit

Tenismena din Romania a pierdut in primul meci de la revenirea in circuitul WTA. Simona Halep a fost eliminata in turul 1 al turnelui de la Miami, de Paula Badosa, locul 80 in clasamentul mondial.

Simona a castigat lejer primul set, scor 6-1 dar le-a pierdut la mare lupta pe celelalte doua cu 4-6, 3-6. Constanteanca a resimtit absenta de pe teren in ultimele 19 luni.

Dupa meci, Simona Halep a multumit organizatorilor turneului care i-au oferit un wild card si i-a raspuns Carolinei Wozniacki care afirmase ca nu este de acord ca jucatorii suspendati pentru dopaj sa primeasca wild carduri.

„De ce a spus asta? Pentru că eu nu am făcut nimic greșit! Nu am trișat! Nu m-am dopat intenționat! Decizia TAS a fost clară, a fost vorba despre un supliment contaminat. Eu nu sunt o trișoare! Mulțumesc oficialilor turneului că mi-au oferit un wild-card și am avut posibilitatea să joc într-un asemenea turneu. A fost minunat să revin. Iar faptul că o persoană a vorbit negativ despre mine nu contează. Sunt sute de persoane care m-au susținut”, a comentat Simona Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *