Simona Halep a depus contestaţie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv după ce a fost suspendată provizoriu din cauza unei substanțe interzise, fiind acuzată de dopaj

72993278_2645266558867256_980135554404319232_n-640x400

Simona Halep, fostă număr 1 WTA, a depus contestaţie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), după ce săptămâna trecută a fost suspendată provizoriu pentru că a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, informează orangesport.ro.

Potrivit sursei citate, TAS a primit contestaţia Simonei Halep şi urmează să o înştiinţeze cu privire la data procesului şi la modalitatea prin care se va desfăşura acesta.

Echipa care o va apăra pe jucătoarea care a ocupat primul loc mondial WTA va fi întrebată dacă doreşte unic judecător sau complet de judecată. Simona Halep a fost deja sfătuită să accepte un complet format din trei judecători, deoarece acolo vor fi păreri diferite şi şanse mai mari de câştig pentru tenismenă, susţin surse din zona juridică, citate de Orangesport.

Constănţeanca va fi nevoită să meargă la Lausanne, apariţia sa la proces putând reprezenta un avantaj pentru ea.

Simona Halep a fost suspendată săptămâna trecută temporar pentru dopaj, ea fiind depistată pozitiv la Roxadustat, o substanţă interzisă, în urma unui control efectuat la US Open.