Silviu Macovei: “Necunoscuții din Grupul de comunicare strategică lovesc din nou!”

Sharing is caring!

Necunoscuții dar inconștienții și incompetenții din Grupul de comunicare strategică-GCS (da, acei indivizi anonimi care tot anunță cazurile de COVID 19) au făcut o gafă monumentală pentru care ar trebui demiși, asta dacă PNL nu i-ar ține la secret din motive obscure! 

Este de noaptea minții cum GCS a putut să anunțe că sunt 325 de cazuri noi (destul de multe!) la doar 1.800 de teste!!! 🤯 Asta ar însemna o rată de infectare a populației din România de 18%!

După câteva ore, incompetenții iresponsabili de la GCS au revenit: stați, că nu sunt 1.800 de teste, ci 12.000 de testări (adică, o rată de infectare de doar (2.7% – tot mare, dar nu catastrofa pe care o anunțaseră inițial!).

Mai mult, când au anunțat grozăvia asta, tot oficialii guvernamentali liberali au anunțat că „nu s-au putut colecta rezultatele de la 12 laboratoare din țară”! Păi, de ce ați mai dat publicității datele dacă nu aveați toate rezultatele?

Gluma aceasta morbidă cu Grupul de comunicare strategică trebuie să înceteze! 
Solicit premierului Ludovic Orban să comunice public IMEDIAT următoarele:
– Cine sunt membrii acestui Grup de comunicare strategică și ce competențe au ei?
– Care este cadrul legislativ în baza căruia aceștia sunt anonimi?
– Remunerația lunară sau pe ședință a acestor membri.
– Cine sunt cei responsabili de informarea eronată de ieri care a stârnit panică în rândul populației? Solicit demiterea IMEDIATĂ a acestora!
– Procedurile și algoritmii de calcul și comunicare a numărului de cazuri noi.
– De ce se raportează doar numărul de testări, nu și numărul de persoane?
Sincer, devine penibil și enervant în același timp modul în care PNL cu Orban în frunte înțelege să conducă această țară!

Acești oameni NU au câștigat alegeri, NU au majoritatea în Parlament, dar se comportă ca niște boieri pe moșia proprie. Cred că este momentul ca acești boieri galbeni să își priceapă lungul nasului și să mai lase aroganța de moșier!

shares