Silk District: birouri Clasa A înseamnă eficienţă şi calitate a timpului petrecut la muncă! (p)

Silk District

Silk District , cel mai mare proiect urban de regenerare, reprezintă o importantă oportunitate de dezvoltare pentru mediul afaceri: companiile multinaţionale şi firmele locale îşi vor putea extinde activitatea la Iaşi într-un spaţiu de 100.000 mp  de birouri Clasa A. „Proiectul propus de Prime Kapital pune accentul pe calitate. Ne petrecem foarte mult timp la birou, iar un design modern, eficient, prietenos cu mediul este foarte important pentru starea de bine a angajaţilor. Vor fi spaţii de lucru suficiente pentru fiecare angajat, facilităţi pentru angajaţi care reduc mult timpul de deplasare, costuri mai reduse pentru întreţinere, acces la parcări şi reţeaua de transport public. Clădirile de birouri sunt proiectate având în vedere anumite structuri şi înălţimi care vor permite  luminii naturale să penetreze spre inima clădirii iar pe fiecare etaj există o suprafaţă vitrată mare prin care va intra lumina naturală”, a declarat Maggie Kitshoff, director Executiv Rezidenţial&Office Prime Kapital.

Un alt avantaj al birourilor de Clasă A este sistemul de ventilaţie este foarte eficient care va permite un control real a calităţii aerului şi a temperaturii din  birouri.

Modul de proiectare şi construcţie va permite flexibilitate mare  în amenajarea ulterioară pentru toţi chiriaşii, atât pentru companiile mari, multinaţionale, cât şi pentru firmele locale. Toate îşi doresc să ofere angajaţilor posibilitatea de a lucra într-un mediul plăcut, unde calitatea se traduce prin eficienţă, facilităţi  şi stare de bine la birou.

Complexul Silk District va include facilităţi  pentru angajaţi în clădiri sau împrejur, astfel încât aceştia  nu trebuie să se deplaseze utilizând mașina.

„ Construim clădiri eficiente care salvează mult timp de deplasare. Reţeaua de lifturi de mare viteză este gândită astfel încât timpul mediu de aşteptare la oricare dintre lifturi, va fi de 30 de secunde. De asemenea, raportul numărului de parcări la suprafaţa închiriabilă este foarte bun – 1:50.  Să nu uităm nici de accesul la reţeaua de transport public deja existentă, fapt ce va reduce şi mai mult utilizarea maşinilor pentru deplasarea către şi dinspre complex.

Complexul  Silk District, primul proiect mixed-use din România ca amploare îşi propune  alături de amenajarea de locuinţe,  şi amenajarea a 100.000 mp de birouri Clasa A, precum şi săli de conferinţe, spaţii de retail şi servicii, facilităţi de fitness ,o clinică medicală privată, zone verzi cu circulaţii pietonale şi spaţii de recreere (49% din amplasament), spaţiu de joacă  şi o grădiniţă privată.