Silk District – Apartamentele din Faza III a proiectului, lansate la vânzare (P)

8947317d-f89f-406a-8676-72a21225bd6a

Dezvoltatorul Prime Kapital a pus în vânzare în luna decembrie, apartamentele din cea de a treia fază de rezidențial a proiectului Silk District. Anunțul vine la o lună după finalizarea lucrărilor de demolare de pe fosta platformă industrială Teba și după începerea lucrărilor la prima fază de rezidențial a proiectului.

Cartierul ieșean Silk District, un proiect brownfield de anvergură ce revitalizează o zonă industrială lăsată în paragină și o redă comunității, a fost foarte bine primit de către ieșeni datorită conceptului unic adus pe piața imobiliară locală.

În faza 3 de rezidențial, Silk District pune la dispoziția ieșenilor 312 studiouri duble și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, pe un singur nivel sau de tip duplex, dispuse în 40 de layout-uri diferite. Apartamentele beneficiază de finisaje deosebite și eficiență energetică ridicată, asigurând un grad ridicat de confort.

Complexul de tip mixed-use oferă rezidenților acces la spații verzi ample dar și o serie de servicii și facilități precum  spații de birouri, de retail, grădiniță, farmacie, curățătorie, sală de fitness, spații comunitare, restaurante, cafenele.

Locuințele au un design curat, cu interioare ample, tip „open space”, fără stâlpi sau grinzi vizibile. Toate apartamentele, indiferent de tipologie, dispun de tavane înalte și ferestre de mari dimensiuni, ce permit un aport ridicat de lumină naturală. Fiecare unitate are acces la un balcon, o terasă sau grădină.

Dezvoltatorul pune la dispoziție și 400 locuri noi de parcare, numărul total de locuri de parcare disponibile în primele trei etape de rezidențial ale proiectului fiind astfel de aproximativ 1.200. Accentul în Silk District va fi pus pe oameni, relaxare, confort, comunicare în cadrul comunității. Sugestiv este faptul că din totalul de 10 hectare ale complexului, peste 40.000 mp reprezintă spații verzi și de promenadă, amenajate pe principii sustenabile.

În România, Silk District este cel de al treilea proiect rezidențial major dezvoltat de Prime Kapital