Sigur vă interesează!

Ziua de 1 mai 2018 este Ziua Muncii și e sărbătoare legală, cei mai multi romani vor fi liberi . Si majoritatea instituțiilor publice vor fi închise maine. Pe de altă parte, trebuie să aflați și programul băncilor, Poștei Române și marilor magazine, dacă vă gândeați să vă rezolvați treburile în ziua liberă.

Toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise de 1 Mai. Compania Naţională Poşta Română informează că în aceste condiţii este posibil ca trimiterile poştale prezentate în ziua de 30 aprilie 2018 să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.

Agenţiile CFR vor fi închise marţi. Pentru a face faţă traficului sporit, conducerea CFR Călători a anunţat că a suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din staţii în funcţie de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri.

Unităţile bancare vor fi închise de Ziua Muncii. Excepţie fac sucursalele din centrele comerciale și mall-uri, care vor fi deschise, dar vor funcționa după programul acestora, activitatea fiind similară cu cea din zilele de weekend, nebancare. Activitatea va reveni la normal, miercuri, 2 mai, când toate băncile vor avea program normal de lucru.

Hypermarketurile şi supermarketurile vor avea program normal de Ziua Muncii. La fel şi mall-urile şi centrele comerciale.  Daca farmaciile au fost deschise azi, maine, de 1 Mai, vor fi inchise.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!