#SiEu Vreau Autostrada, continua

autostrada

Omul de afaceri Ştefan Mandachi din Suceava, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, a anuntat că lucrează la un film documentar despre morţii de pe şoselele României.

Potrivit acestuia, în noul proiect vor fi intervievaţi politicieni din toate partidele, inclusiv cei care l-au criticat sau l-au sprijinit: antreprenori, sportivi, oameni de cultură, preoţi, jurnalişti, poliţişti şi medici. Acesta anunţă de asemenea că va călători mult în România şi va duce mesajul către cât mai multe persoane.

„Aştept cât mai multe sugestii din partea voastră. Mă interesează mărturia oamenilor care au pierdut oameni dragi în accidente rutiere sau şi-au distrus vieţile din cauza drumurilor dezastruoase. Aştept cu mare interes alte idei de la voi cu privire la oameni, victime, locaţii, evenimente, întâmplări, decese, nervi, situaţii absurde, cu care sunt sigur că vă confruntaţi mulţi dintre voi”, a anuntat Stefan Mandachi.

Omul de afaceri Ştefan Mandachi a ajuns în atenţia publică după ce a construit un metru de autostradă în judeţul Suceava, ca formă de protest faţă de lipsa infrastructurii din Moldova.