Sicane politice? Fostul presedinte de la Poli nu mai este primit la tribuna oficiala. Ciprian Paraschiv: „Un primar, oricare ar fi sau ar fi fost el, se crede jupân la Poli!”

Intrarea in politica si opozitia fata de actualul primar al Iasului, Mihai Chirica, are un pret. Ciprian Paraschiv, fostul presedinte al Politehnicii Iasi nu mai este primit in tribuna oficiala. Decizia i-a fost comunicata la ultimul meci de campionat dintre Politehnica Iasi si Petrolul Ploiesti. Motivele ar fi de natura politica este parerea lui Paraschiv, dupa ce a participat impreuna cu George Simion la protestul AUR din fata Primariei Iasi.

Actualul președinte, Florin Briaur, mi-a comunicat că nu voi mai avea acces la tribuna oficială începând de luni. Era și el jenat de situație, a primit ordin de la primar. Asta e șocant și dureros, că un primar, oricare ar fi sau ar fi fost el, se crede jupân la Poli! Eu am fost căpitan al acestei echipe, am fost președinte și am protejat clubul. E un gest mic, la fel ca mulți din cei cu care el populează tribuna oficială. Primari de comune care n-au treabă cu fotbalul, dar care îl susțin politic. N-a mai fost loc de eiAr fi de râs, dacă nu e de plâns. Joi sunt delegat UEFA în Europa League, la Toulouse – LAKS Linz. Tot luna aceasta, voi fi delegat la un meci din preliminariile EURO 2024. Dar la Iași, acasă, nu mai e loc de mine la oficială, că nu vrea primarul. Mi-au propus un abonament la tribuna zero, probabil că deranjam să-l privesc în ochi. Să fie sănătoși cu propunerea lor! Îmi voi lua abonament la peluză, că eu cu peluza lui Poli am crescut în fotbal și ca om. Stau acolo, singur, până când se remediază lucrurile la club și vor veni și suporterii iar pe stadion„, a comentat Paraschiv pentru Pro Sport.

Florin Briaur, presedintele clubului sustine ca masura nu este una politica.

Domnul Paraschiv a existat pe o listă cu invitați pentru că era președinte executiv al clubului cu atribuții în domeniul cercetării sportului până la 30 august. După această dată nu a mai fost angajatul clubului și, din acest motiv, nu a mai intrat la tribuna oficială. Noi, fostelor glorii, așa cum este și domnul Paraschiv, le-am oferit un loc la tribuna 0, un loc foarte bun. La tribuna oficială urcă doar sponsorii și cei care sunt angajații clubului. Nici vorbă să primesc vreun ordin de la domnul primar. E simplu și normal. Domnul Paraschiv era în conflict cu primarul și acum jumătate de an și acum opt luni. Și a stat la oficială, nu ăsta poate fi motivul”, a mentionat Florin Briaur.

Mihai Chirica s-a aparat sustinand ca nu a fost decizia lui. „Bănui că este vorba despre domnul Paraschiv! Nu am niciun amestec! De regulă vorbește gura fără el! Nu merită pierderea de timp„, a precizat primarul Iasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *