Și mămică, și antreprenor de succes

foto_perne

Meșterul de perne

Pentru toate mamprenoarele din regiunea Nord-Est maine este zi de sarbatoare. Maine, 5 iulie, de la ora 16.00, toate mamicile intreprinzatoare si cu chef de munca se intalnesc la workshopul „Si mamica, si antreprenor de succes”, care se va desfasura in Cladirea Bursa Moldovei.

Workshopul „Și mămică, și antreprenor de succes” este poarta de intrare în Comunitatea Mamprenoare. Aici găsești soluții practice de pornire a unei afaceri de la zero și informații despre greselile care te costă timp și bani.

Iuliana Sosu este una dintre mamprenoarele recunoscute ale Iasului. Este bataioasa, curajoasa si crede in afacerea ei de familie.  Atelierul de perne are clienti din toate mediile sociale iar unele dintre vedetele de la noi s-au indragostit de pernele facute cu dragoste.

Comunitatea Mamprenoare este un Business Hub care reunește mame antreprenor din toată țara. Scopul acestuia este să le conecteze între ele pentru a face parteneriate, să le promoveze în afara grupurilor închise de mămici și să le ofere consultanță. Detalii despre Comunitatea Mamprenoare poți găsi pe www.mamprenoare.eu.