Și bunicii îl așteaptă pe Moș Crăciun!

Print

Print

Bucuria Naşterii Domnului şi Mântuitorului nostru Isus Cristos este un prilej de veselie pentru cei mai mulţi dintre noi. Aşteptăm cu nerăbdare să petrecem timp cu familiile noastre, să ne bucurăm împreună de masa de Crăciun, să despachetăm cadourile şi să depănăm amintiri alături de cei dragi. Din nefericire, sunt persoane pentru care Crăciunul este perioada anului când simt mai tare ca oricând singurătatea şi neajunsurile materiale.

În acest scop, Centrul Diecezan Caritas Iași organizează concertul caritabil „Și bunicii îl așteaptă pe Moș Crăciun”, eveniment filantropic cu ocazia Sărbatorilor de Iarnă care ne invită să ne implicăm și să fim mai aproape de bunicii uitați și singuri ale căror suflete de copii nu au încetat să îl aștepte pe Moș Crăciun.

Evenimentul va avea loc duminică, 16 decembrie 2018 începând cu ora 12.00 la Parohia Romano-Catolică „Sfânta Tereza a Pruncului Isus”, Iași. Recitalul muzical va fi susținut de artistele canto clasic Andreea Miler și Maria Miler acompaniate de un cor format din voluntarii Centrului Diecezan Caritas Iași ce vor interpreta colinde menite să ne insufle magia sărbătorilor.

Cu sensibilitate și stăruință ne dorim să le oferim bucurie, speranță și căldură în suflete iar spiritul Crăciunului să le umple casele. Toate fondurile colectate vor fi utilizate pentru: oferirea de bunuri și cadouri celor 60 de vârstnici singuri imobilizați la pat din cadrul Centrului de Îngrijire la Domiciliu Iași și susținerea serviciilor de asistență socială și îngrijire socio-medicală la domiciliu.

Astfel, îndemnăm publicul și toți credincioșii spre solidaritate, ca pentru o zi să devină spiridușii Moșului și să le ofere un mic suport acestor bunici care au mare nevoie de atenția și iubirea noastră. Prin organizarea acestui eveniment ne dorim să aducem voie bună și izvor de bucurie celor încercaţi de greutăţile vieţii.