Si-a taiat venele dar a fost salvat de fratele mai mic

barbat-trist

Un barbat in varsta de 36 ani a incercat sa isi puna capat zilelor in cel mai cumplit mod. Acesta a plecat in graba de acasa in zona Bucium Releu, unde l-au gasit politistii plin de sange. Fratele acestuia de 17 ani care a primit un mesaj de adio de la el a anuntat politia de indata iar acestia au reusit sa il salveze. Barbatul a fost transportat de urgenta la spital si stabilizat.

Ilinca Ciobanu – purt. cuv. IPJ: „La aceasta ocazie, politistii au efectuat verificari cu privire la acea sesizare identificandu-l pe barbat in municipiul Iasi, in masina sa personala avand placi sangerande, la nivelul bratelor. La fata locului s-a deplasat un echipaj SAJ, un echipaj SMURD, barbatul de 36 de ani din municipiul Iasi fiind transportat la institutia medicala pentru a-i fi acordate ingrijiri medicale”.

Barbatul se afla in momentul de fata in afara oricarui pericol.

Diana Cimpoesu, coordonator UPU SMURD Iasi: „A fost adus in Unitatea de Primire Urgenta a Spitalului Sf. Spiridon prezentand mai multe plagi autoprovocate la nivelul antebratului si la nivelul abdomenului. Plaga abdominala nu era una penetranta, ele au fost rezolvate in urgenta iar pacientul a fost dirijat catre Spitalul de Psihiatrie, la Socola pentru tratamentul afectiunii de baza care a generat aceasta stare consecutiva”.

Barbatul va fi supravegheat constant de medicii psihiatri.