Și-a pierdut în accident tatăl, mama și sora de 21 de ani: „M-am trezit dintr-odată fără familie”

1-i-a-pierdut-in-accident-tatal-mama-si-sora-de-21-de-ani-m-am-trezit-dintr-odata-fara-familie

Tragedie într-o familie de români din Italia al cărui unic supraviețuitor este Emilian C., în vârstă de 19 ani, rezident la Jesolo, o localitate la aproximativ 50 de km de Veneția.

Familia Ciobanu era originară din comuna Hălăucești, județul Iași, iar Emilian are intenția de a repatria corpurile neînsuflețite ale părinților săi și ale surorii. „Părinții mei sigur ar fi vrut să fie înmormântați în România”, a mai spus tânărul.

Duminică seară, 7 noiembrie, Emilian și-a pierdut mama, tatăl și pe sora sa, în vârstă de 21 de ani. 

„M-am trezit dintr-odată fără familie”, a declarat băiatul într-un interviu pentru Rai News.

Duminică seara Emilian s-a dus liniștit la culcare. Părinții săi, tatăl Francisc, în vârstă de 45 de ani și mama Tatiana, de 40 de ani, plecaseră la gara din Mestre pentru a o lua pe sora lui, Diana, de 21 de ani, care se întorcea după un weekend petrecut la rudele din Toscana, scrie rotalianul.com.

„Pe la ora 2.00 noaptea m-au trezit carabinierii, au venit acasă și mi-au spus: Condoleanțe, părinții tăi au murit”, a povestit Emilian pentru sursa citată.

Accidentul s-a produs în jurul orei 23.30, pe teritoriul localității Portegrandi, comuna Quarto d’Altino. Un autoturism Toyota Yaris a intrat pe contrasens și a lovit în plin mașina românilor noștri, un Ford Focus.

Conaționalii noștri și-au pierdut pe loc viața. La scurt timp după sosirea ambulanței a murit și femeia care conducea cel de-al doilea vehicul: Jyotika Piaser, de origine indiană, în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul la Mestre.

Familia Ciobanu era de mult timp în Italia, dar la Jesolo s-au stabilit de circa un an. 

„Mama mea lucra la Veneția, ca femeie la curățenie, iar tatăl meu era șomer, avusese un accident la locul de muncă și avea probleme la un braț”, a spus tânărul pentru Antenna Tre.

Tânărul român este încă elev la Institutul Tehnic Pacinotti din Mestre, dar deja se gândește să își găsească un loc de muncă, pentru a-și asigura traiul de zi cu zi.

„Va trebui să-mi găsesc un loc de muncă, am de plătit chiria casei, dar aș vrea să termin și școala”, a mărturisit băiatul, conform sursei citate.