SFR. S’Curte SFR.

Ajuns la a IX-a ediţie, Festivalul Serile Filmului Românesc ia startul, in seara asta, la Iaşi. Cinefilii vor primi in dar premiere, intalniri cu actorii si regizorii pe covorul rosu de la Ateneu si multe accente artistice din peisajul cinematografic românesc actual. Ediţia din acest an a SFR îi este dedicată actorului Victor Rebengiuc iar una dintre noutati este sectiunea : „S’curte la SFR”.

3, 2, 1 si…actiune! In mai putin de 3 ore incepe Festivalul! Serile Filmului Romanesc, editia a IX-a, in inima orasului, Piata Unirii, 20.30. Emotii, povesti, intalniri si revederi, aer bun de respirat cot la cot cu oamenii care si-au pus tot sufletul in arta lor. Sectiunea „S’curte la SFR” e momentul in care regizorii tinerii isi vad filmele, in premiera, acasa.

Si daca filmul de lung-metraj „Golani”, realizat de regizorul Matei Parascan are premiera absoluta la Hala Fix, vinerea asta, scurt-metrajul „Mirrorcide”, regizat de Mara Cracaleanu anul trecut a primit aplauze in mai multe colturi de lume.

„Mirrorcide” si „Golani”, vineri, la Hala Fix, intr-un moment marca SFR. Doua filme, doi regizori si multa munca in echipa. Cu Matei si Mara dar si cu celelalte filme de scurt metraj ne vedem la „S’curte SFR”, vinerea asta, la Hala Fix!

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!