SFR al nouălea

Sharing is caring!

A noua ediție a Festivalului Serile Filmului Românesc sta sa inceapa si este dedicată actorului Victor Rebengiuc. Programul festivalului include o retrospectivă a filmelor în care a jucat de-a lungul timpului maestrul Victor Rebengiuc și care au adus o contribuție importantă cinematografiei românești.

V-ati notat in agenda? 6 iunie, Iasi, Romania! Incepe SFR! Anul acesta, selecția filmelor din festival a fost realizată de invitatul special, Victor Rebengiuc, în colaborare cu Ambasadorul SFR, Irina Margareta Nistor.

Moromeții, turnat in 1988, va fi proiectat în cadrul deschiderii festivalului, fiind filmul multipremiat pentru interpretarea pe care a făcut-o Victor Rebengiuc. Noi vom putea respira acelasi aer cu maestrul…

Ne asteapta cinci zile de film romanesc valoros, cinci zile de regal cinematografic si emotie, zile in care Iasul va fi, din nou, pe harta atentiei nationale si nu numai.

Festivalul Serile Filmului Românesc a fost inițiat de Asociația Studenților Jurnaliști din Iași, pentru a atrage atenția asupra situației marelui ecran pentru filmul românesc. Festivalul a dezvoltat, de-a lungul timpului, parteneriate, inițiative culturale și alte proiecte dedicate filmului românesc.

shares