Sfârșit tragic pentru un ieșean care a sărit de la etajul 4

politia_46146200

Sfarsit tragic pentru un barbat de 50 de ani din municipiul Iasi. Divortat de cativa ani si cu serioase probleme la intretinere, ieseanul a decis sa isi puna capat zilelor aruncandu-se de la geamul apartamentului. Acesta locuia singur intr-un bloc din zona Bucium.

In aceasta dimineata la ora 6 si 13 minute, barbatul a fost gasit intr-o balta de sange in fata blocului. Apelul a fost dat de vecin care a zarit trupul neinsufletit cazut langa bloc. Cand au ajuns echipele de salvare, acesta nu mai dadea semne vitale, iar decesul a fost confirmat. Politistii au spart usa apartamentului de la etajul 4 pentru a vedea daca se mai afla cineva in interior.

Anca Vijiac-purtator de cuvant IPJ Iasi

Politistii au fost sesizati prin apel la numarul  unic de urgenta 112 de catre o persoana care a observat un barbat cazut pe sol langa imobilul unde locuia. A fost dispusa necropsia intrucat s-a constat decesul persoanei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, iar verificarile continua.

Vecinii spun ca barbatul nu era violent si ca ar fi locuit singur dupa ce a divortat de sotia lui. In dimineata aceasta, inainte ca incidentul sa aiba loc, in apartament era galagie.

Ioan -vecin

S-a mai aruncat o data de la 4. Era un mar acolo, i-a atenuat caderea si atunci a scapat. Suparat? El toata ziua era pe aici pe jos. Pleca seara, venea dimineata. Statea pe banca acolo. Nu l-am vazut suparat, nici abatut. Era cum suntem cu totii, azi mai bine, maine mai rau. Nu avea suparare ca il da afara.

Barbatul a neglijat cheltuielile la intretinere  si acumulase o datorie imensa la asociatie. Vecinii spun ca dintre utilitati doar apa rece nu i-a fost sistata.

Din primele informatii, motivul pentru care a recurs barbatul la acest gest ar fi fost ordinul de evacuare din locuinta in urma unei actiuni de divort.