Sfânta Maria aduce 200.000 de turiști pe litoral

Se anunţă aglomeraţie pe litoralul românesc în perioada minivacanţei de Sfânta Maria, cu un grad de ocupare care atinge pragul de 100%.

Peste 200.000 de turişti sunt aşteptaţi să se distreze sub soarele arzător de vară, să se bucura de spectacolele organizate de Ziua Marinei şi să se relaxeze în numeroasele hoteluri pregătite să-i primească cu oferte tentante.

În cadrul Ziua Marinei, Forțele Navale Române au pregătit o serie de activităţi care vor anima atmosfera pe litoral. Spectacole pe uscat, pe apă și în aer vor încânta privirile turiștilor și ale constănțenilor, care vor putea urmări reprezentațiile de pe faleza Cazinoului. Este o ocazie formidabilă pentru vizitatorii de toate vârstele de a se bucura de un show de neuitat şi de a celebra împreună Ziua Marinei

În plus, vor fi numeroase activităţi menite să îi distreze pe turiști, de la sporturi nautice, la evenimente culturale și muzicale. Fiecare stațiune de pe litoralul românesc își va pune amprenta proprie pe aceste zile de festivități, transformând perioada minivacanței într-o adevărată sărbătoare a verii.

Sursa monden.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *