Serviciu de Evidență a Populației înființat la Miroslava

Veste buna pentru locuitorii comunei Miroslava. Consiliul Local a aprobat astazi infiintarea Serviciului Comunitar de Evidenta a Populatiei. Astfel, acestia nu mai sunt nevoiti sa bata drumul pana la Iasi pentru eliberarea cartilor de identitate sau alte acte necesare.

Proiectul a fost gandit de mai mult timp, iar astazi a fost aprobat. Astfel, de anul acesta iesenii care s-au mutat in Miroslava isi vor putea face actele direct in comuna, fara a mai bate drumul pana in oras.

Dan Niță – Primar Comuna Miroslava: „Deci la numarul de locuitori care locuiesc in comuna Miroslava era necesar sa avem serviciu de evidenta a populatiei. Astazi, Consiliul Local a aprobat in sfarsit functionarea serviciului respectiv avand in componenta un numar de 5 oameni„.

In cadrul Serviciului Comunitar de Evidenta a Persoanelor vor lucra 5 angajati.

Beneficiile sunt foarte mari pentru ca toata populatia din comuna Miroslava nu se mai deplaseaza la Iasi pentru a-si face buletin sau alte documente de evidenta, gen certificat de nastere, si ce mai este in serviciul lor. Sper sa fie un serviciu care sa functioneze corect, normal si sa satisfaca cerintele cetatenilor din comuna Miroslava„, a adaugat Dan Nita.

Este prima comuna din judetul Iasi care a reusit sa infiinteze Serviciul Comunitar de Evidenta a Persoanelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *