Servicii poştale de milioane

Sharing is caring!

Municipalitatea pregateste o licitatie in vederea desemnarii unei firme care sa se ocupe, in urmatorii trei ani, de corespondenta Primariei. In cele mai multe cazuri, este vorba de  corespondenta obisnuita, cu sau fara confirmare de primire, sunt luate insa in calcul si trimiteri externe.

Suma necesara serviciilor postale a fost estimata de edili la 3,75 milioane de lei plus TVA. Una dintre principalele conditii impuse in caietul de sarcini tine de rapiditatea livrarii corespondentei si coletelor.

Pentru trimiterile interne nu se accepta termene de livrare mai mari de doua zile lucratoare de la preluare pentru trimiterile loco si de cinci zile de la predare pentru trimiterile in tara. Pentru trimiterile in strainatate, state extracomunitare, termenul de livrare poate varia intre 6 si 12 zile”, se precizeaza in caietul de sarcini.

Autoritatile iesene mai spun ca expedierile variaza de la o luna la alta, insa dau, totusi, cateva valori orientative.

“Cantitatea maxima estimate pentru contractual cadru (3 ani) este de 1.968.540 trimiteri, iar cantitatea minima estimate este de 72.264 trimiteri”, se mai arata in caietul de sarcini.

Firmele interesate pot depune ofertele pana pe 22 februarie. Acestea vor fi analizate data limita de evaluare fiind 22 iunie.

shares