Service auto, condus de o ieșeancă

298784843_453524423383844_1643115579022056610_n

O ieseanca si-a urmat visul si a reusit sa puna pe picioare o afacere pentru care multi ar fi descurajat-o. Pasionata de masini, Isabella a preluat un service auto si a reusit sa il renasca din propria cenusa, asemenea unei pasari phoenix. Intr-o lume a barbatilor, ea a reusit sa se impuna. Cu o echipa formata doar din bărbați, aceasta a prins incredere si acum gaseste solutii pentru problemele masinilor cu ajutorul specialistilor pe care i-a angajat.

Izabella a reușit să se impună rapid într-un domeniu dedicat în special bărbaților. Dupa ce a transformat service-ul preluat de la un alt proprietar, pentru a-și desfasura activitatea, aceasta si-a format o echipă din specialisti mecanici si a dat drumul la treaba.

Isabella – administrator service

„Da, este o provocare și rămân puțin uimiți când sună la telefon și răspunde un glas de femeie. Și vin și din curiozitate foarte mulți. Eu consider că și femeile pot să facă multe lucruri, poate mai bine decât bărbații. Ținând cont de organizare, cred că noi batem bărbații la organizare.”

Ieșenii sunt din ce in ce mai atrași de acest service datorită calității serviciilor pe care le oferă. Astfel, service ul nu a avut nevoie de foarte multa promovare, pentru ca majoritatea clienților au venit prin recomandare.

Daniel Mihăilă – client

„Mi-a mai recomandat și altcineva, dar până la urmă am venit eu singur să mă conving și eu dacă într-adevăr este după cum se aude că își fac treaba foarte bine, foarte prompt. Eu am avut mai multe probleme serioase în legătură cu motorul mașinii și până la urmă, cu ajutorul băieților le-am rezolvat în întregime.”

De asemenea, clienții sunt mai receptivi atunci când vad ca au de-a face cu o femeie.

„Mi se pare super cool, deoarece noi am rămas cu mașina în mijlocul drumului, neștiind unde să apelăm era și duminică, unde toate service-urile sunt închise și printr-o recomandare de-a unei prietene, am sunat și a fost foarte amabilă cu noi. Prima oară când am auzit când am auzit că este femeie mi s-a părut și mie ciudat pentru că nu este de zi cu zi așa ceva, să-ți răspundă o femeie la telefon, să-ți spun „Da, cu ce vă putem ajuta”. Dar pot să zic că este cea mai bună experiență pe care am avut-o într-un service.” ne-a povestit Camelia Roată, client.

Nicolae Crețu – client

Reporter: Ai mai dat de femei a service-uri?

Client: Nu, este prima dată.

Reporter: Și cum ți se pare atitudinea unei femei față de cea a unui bărbat?

Client: E mult mai ok deoarece ai alt vibe și poți să comunici în alt mod fiind genul feminin.

Reporter: Ar trebui să fie mai multe femei la service-uri, ți-ar plăcea?

Client: Da, sincer da.”

Specialiştii în resurse umane spun că, în momentul de faţă, în România, domeniul afacerilor nu mai este acaparat doar de bărbaţi. Cu o capacitate de organizare, de analiză, flexibilitate și empatie, femeile s-au dovedit mult mai bune în posturile de conducere decât bărbații.