Senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași: „Sistemul bolnav creat de Costel Alexe în administrația publică județeană trebuie să dispară cât mai curând!”

Instituțiile statului încep să facă lumină în dosarele care îl vizează pe actualul președinte al Consiliului Județean Iași și, din faptele prezentate de anchetatori, reiese foarte clar faptul că Alexe și acoliții lui erau puși doar pe înșelătorie, abuzuri, și fentarea legii.

Președintele PSD Iași, senatorul Maricel Popa atrage atenția asupra faptului că este riscant ca actuala administrație județeană să mai rămână în funcție până la sfârșitul acestui mandat pentru că există posibilitatea ca aceste fapte, semnalate de DNA, să continue și oameni nevinovați să fie blocați în accederea la o serie de funcții publice administrative din cauza camarilei de partid și a nepotismelor promovate de tagma liberală de la Iași.

„Sunt efectiv mâhnit de ceea ce am citit în presă cu privire la dosarul angajărilor de la Școala Populară de Arte „Titel Popovici” din Iași. Acești oameni efectiv au călcat pe cadavre pentru a-și atinge scopurile. Oameni competenți au fost respinși de la concursuri doar pentru ca Alexe și acoliții să le facă lor unor pile de la partid sau nepotismelor promovate de tagma liberală de la Iași. Au creat un sistem bolnav care trebuie să dispară cât mai curând din administrația publică. Să le fie rușine pentru modul în care se vorbește în ultimii doi ani despre Iași.

Au adus doar incompetenți și beizadele pe funcții administrative importante în speranța că vor rămâne acolo cât mai mult timp. Dar iată că Dumnezeu și autoritățile statului nu au lăsat lucrurile la întâmplare. Corupții trebuie să dispară cât mai curând din scena administrativă și politică. Pe Alexe oamenii îl vor ține minte doar ca pe „ministrul tablă”, personajul care și-a angajat toate rudele și toți prietenii la stat. Despre fapte administrative nu are rost să mai vorbim. Nu are niciun proiect finalizat. Și nici nu va avea. Administrația liberală de la Consiliul Județean a făcut cu vârf și îndesat dovada incompetenței și a fariseismului politic. Vor ajunge în curând la coșul de gunoi al istoriei. Nimic pentru ieșeni, totul pentru ei” a declarat liderul PSD Iași.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!