Șeful serviciilor secrete militare din Ucraina afirmă că Vladimir Putin are cancer și va muri „foarte repede și în curând”

zfRqEjWMC8Slr2d2dneQaDVQqfOxkcEG-e1652087376918-640x400

Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații al apărării din Ucraina, a declarat că președintele rus Vladimir Putin are cancer și va muri foarte curând, dar nu înainte ca Ucraina să câștige războiul cu Rusia. Declarațiile au fost făcute în cadrul unul interviu acordat ABC News, potrivit publicației ucrainene Pravda.

„Este bolnav de mult timp; sunt sigur că are cancer. Cred că va muri foarte repede. Sper că foarte curând”, a afirmat acesta.

Budanov a declarat că nu doar crede că Putin este bolnav, ci știe cu siguranță că președintele rus are cancer. „Pur și simplu o știm – de la oameni, de la surse”.

Întrebat dacă agenția de informații a obținut această informație din surse apropiate lui Putin, Budanov a răspuns: „Da”.

Budanov crede că președintele rus va muri după victoria [Ucrainei – n.r.] în războiul cu Rusia: „Acest război trebuie să se încheie înainte de moartea sa … Îl vom câștiga în 2023”.

Potrivit lui Budanov, după moartea lui Putin va avea loc o schimbare de putere în Rusia, dar „nu trebuie să ne fie teamă de transformarea sa, deoarece va fi în beneficiul întregii lumi”.