Seful CNAIR despre protestul pentru autostrazi: „Este clar un semnal de alarma!”

narcis neaga

Narcis Neaga, directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a spus ieri la Campia Turzii ca a receptionat semnalul de alarma si va tine cont de el.

”Este clar un semnal de alarmă pe care l-am recepţionat şi personal şi împreună cu colegii din companie. Chiar ţinem cont de acest protest în sensul că încercăm şi suntem convinşi că vom merge spre îmbunătăţirea performanţelor companiei”, a declarat Narcis Neaga.

Acesta a mai precizat ca CNAIR se va reorganiza, fara a se efectua disponibilizari in institutie.  ”Reorganizarea a început din 2014, compania s-a reorganizat, s-a restructurat. Şi noi ne confruntăm cu o criză de forţă de muncă, de profesionişti în ceea ce priveşte analiza contractelor, managementul de contract. Aşa cum se resimte în toată România o criză a forţei de muncă, şi noi ne confruntăm cu această criză. Deci nu spunem că acest protest a fost momentul zero, dar nu ţi-e totuna când vezi un asemenea impact şi chiar ne-a atins şi pe noi”, a completat Neaga.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc a afirmat la randul sau ca la nivelul ministerelor s-a discutat despre delocarea problemelor administrative legate de obtinerea avizelor.