Sedințele foto de Crăciun, noua modă din Iași

317506905_1791715471207196_2545779863729534384_n

Pe lângă împodobirea bradului și aranjarea festivă a locuinței, la Iasi a devenit deja o tradiție ca familiile sa calce pragul unui studio profesionist pentru realizarea unei ședințe foto de Crăciun. Primele programări au inceput inca de anul trecut, iar acum listele au devenit neincăpătoare.

Intr-un decor de poveste si o atmosfera magica iau nastere cele mai frumoase amintiri. Asa s-a intamplat si astazi in studioul fotografului iesean Paul Padurariu, unde realizatoarea Tele M, Dora Morhan impreuna cu fiul sau au impartit emotii si clipe de neuitat.

Dora Morohan – realizator TV:

„Trebuie sa facem un salt in timp pentru ca eu sedinta aceasta mi-o doresc de foarte mult, iar geneza a ceea ce s-a intamplat astazi isi are radacinile anul trecut cand l-am sunat pe Paul pe 22 decembrie sa-l rog sa facem o sedinta foto impreuna cu finii mei si m-a intrebat de ce nu am sunat pe 24. Motiv pentru care, anul acesta in 2022, iata inca din octombrie am setat pe calendar ca ziua de astazi in sfarsit ajungem sa vedem magia lui Paul.”

Paul a inceput sa creeze povesti acum 7 ani. Si-a deschis un studio de fotografie, desi in trecut iesenii erau sceptici cu privire la sedintele foto. Astazi, a ajuns sa fie unul dintre cei mai apreciati si cautati fotografi din oras.

Paul Pădurariu – fotograf:

„Programarile anul asta au inceput anul trecut. Am multi clienti, multi oameni dragi sufletului meu care programeaza de la o sedinta la alta. Daca ei stiu ca au sedinta foto pe 12 decembrie, ei anul viitor spun ca tot pentru aceeasi zi, tot cam pe la ora asta pentru că stiu progragramul la birou, gradinita.”

Preturile sunt pe masura, insa rezultatul este mult peste asteptari.

Paul Pădurariu – fotograf

„O sedinta foto la mine incepe de la 20 de minute si poate dura pana undeva la 45 – 60 de minute, in functie de pachetul pe care si-l alege fiecare. Pretul unei sedinte porneste de la 450 lei si in functie de optionalelel care si le doreste fiecare poate ajunge la 850 – 1000 lei in functie de ce isi doreste fiecare.”

De la sedinta foto nu a putut lipsi Mos Craciun.

Mos Craciun:

„Este o perioadă încărcată, o perioadă în care ne-am dori sa fie mai multa zapada, dar Mos Craciun ajunge la toți copiii din Iasi, mai ales ca la Iasi exista si o casuta postala. Acolo pe Cuza Voda, casuta postala nr 25 Oficiul Postal 1 Iasi. Deja am primit o multime de scrisori la care incercam in fiecare sa raspundem si apropo de nevoi, sa stiti ca sunt copii care au nevoi de prin satele, de prin locurile Moldovei, nu doar din jurul Iasului.”

Cinci decoruri de poveste, atmosferă de sărbătoare, bradul împodobit, recuzită și haine cu tematică. Toate acestea duc la o ședintă foto magică de Crăciun.