Secrete, în luna iubirii la Pleiada Boutique Hotel

Paul_Padurariu

Carnaval venetian suprins in fotografii. In luna iubirii, Pleiada Boutique Hotel, pregateste iesenilor o expozitie de fotografie semnata de Paul Padurariu. Expozitia contine capturi ce surprind in diferite ipostaze mastile de la Festivalul din Venetia.

Paul Padurariu se declara prezent trup, minte si suflet la fiecare sedinta foto si prefer sa-si puna in joc imaginatia si trucurile pentru ca, fiecare sedinta sa fie un real succes.

Luna februarie vine cu o expozitie despre Venetia despre Carnavalul Venetian. Este o colaborare cu Hotel Pleiada. Gandim aceasta expozitie de mai bine de un an de zile. Am dori foarte mult sa putem concepe si sa fie vernisajul acestei expozitii in timpul carnavalului, ca iesenii sa se bucure de imaginile de la Carnavalul Venetian, in timpul Carnavalului Venetian. Imaginile sunt facute anul trecut, dar e dupa o munca de mai bine de 6 ani de zile.”, a declarat Paul Padurariu, fotograf.

Pentru Paul Padurariu, imortalizarea acestor costume, a devenit deja o pasiune: „Anul acesta voi merge din nou in Venetia, in curand, pe 8 incepe din nou Carnavalul, iar motto-ul carnavalului este “Joaca, iubire si nebunie”, deci abia astept sa ajung sa vedem ce mai pregatim pentru anul viitor.”

Oaspetii pot admira lucrarile in receptia hotelului si pot face fotografii la love corner-ul unde Romeo si Julieta ii imbie de la celebrul balcon sa isi creeze propriile amintiri fotografice.

In luna februarie la Pleiada Boutique Hotel sarbatorim cel mai frumos sentiment din lume , iubirea si cum altfel decat printr-o expozitie inedita de fotografie semnata Paul Padurariu un colaborator si un prieten al hotelului nostru. Suntem tare incantati de faptul ca am putut sa aduce in lobby-ul si pe holurile hotelului nostu, o parte din Italia si mai exact o parte din mastile de la festivalul din Venetia si pentru ca totul sa se incadreze in tenta italiana avem pentru oaspetii nostri si un fotocorner, un love corner, unde alaturi de Romeo si Julieta la umbra celebrului balcon din Verona isi pot crea propriile amintiri fotografice. Pe 14 ferbuarie avem blind date unde va puteti gasi jumatatea intr-un cadru mai atipic, pe 16 februarie alaturi de fostul director de protocol al Casei Regale a Romaniei doamna Sandra Gatejeanu Gheorghe vom invata despre eticheta si protocol, iar pe 21 ajungem la zona culinara indragita de noi toti si il vom avea pe chef Alexandru Comarzan castigatorul Chef la cutite care ne va gati absolut minunat. „, a declarat Dora Morhan, manager Pleiada Boutique Hotel.