Seara asistenților sociali din Moldova

Sharing is caring!

In acest week-end, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Mihai Eminescu a avut loc “Seara Asistentilor Sociali din Moldova’. Evenimentul a ajuns la editia a II-a si s-a desfasurat intr-o atmosfera destinsa.

Asistentii sociali din Moldova si-au dat intalnire la Iasi pentru o actiune ce se doreste a fi organizata in fiecare an. Pe scena au urcat membrii Coralei Universitas din cadrul Univesitatii Cuza, soprana Ana Maria Donose, actorii Teatrului Ludic cat si studentii Sectiei de Coregrafie a Universitatii de Arta George Enescu din Iasi.

Suntem aproximativ 350 specialisti, asistenti sociali, cadre didactice universitare, specialist din domeniul social, student, masteranzi, doctoranzi din toate judetele Moldovei si in mod special membri ai sucursalelor teritoriale al Colegiului National al Asistentilor Sociali din Romania. Iata ca este un moment de sarbatoare pentru toti asistentii sociali si specialistii din domeniul social din Moldova. Ne bucuram ca suntem la cea de-a doua editie, speram sa fie o traditie si consideram ca, colegii nostri merita un asemenea eveniment cultural.”, a declatat Roxana Necula – presedinte CNASR Iasi.

shares