Se unesc partidele de dreapta la Iași?

foto_Marius_Bodea

Proiecte pentru Iași

Penelistii ieseni doresc unirea tuturor partidelor de dreapta pentru alegerile din anul 2020. In acest sens a fost adoptata rezolutia “Start 2020. Iaşul merită mai mult!”. Opozitia isi propune astfel sa ofere iesenilor o guvernanţa locala bazată pe competenţă, cinste, viziune şi curaj”.

Deputatul PNL Marius Bodea a facut apel la unitatea opozitiei impotriva PSD in cadrul Comitetului de Coordonare Locala al PNL Iasi la care au participat si deputatii Petru Movila de la PMP si Cosette Chicirau de la USR, ambii aratandu-si interesul pentru o astfel de colaborare.

La eveniment au fost prezenti si secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, vicepreşedintele PNL, Victor Paul Dobre, dar şi preşedintele PNL Iaşi, Costel Alexe, precum şi consilieri locali şi judeţeni PNL Iaşi.

În cadrul evenimentului, a fost adoptată rezoluţia “Start 2020. Iaşul merită mai mult!”. Rezoluţia Iaşul subliniază că “Iaşul o poate lua pe calea dezvoltării sustenabile dacă actualul sistem va fi schimbat, iar în locul său ieşenii vor avea alternativa unei guvernanţe locale bazată pe competenţă, cinste, viziune şi curaj”.

Documentul mai precizează că “în 2020, la alegerile locale, forţele anti-PSD au datoria morală faţă de ieşeni să le ofere acestora o alternativă serioasă, temeinică, care să pună stop corupţiei şi incompetenţei din Primăria Iaşi. Alegerile într-un singur tur obligă forţele politice responsabile să întocmească un program comun, pentru un Iaşi european.”

In cadrul evenimentului deputatul Marius Bodea a prezentat si raportul de activitate la un an de mandat.