Se reiau procedurile judiciare în cazul crimei de la Onești

zugrvi-onesti

Starea de sanatate a criminalului de la Onesti este in continuare una grava. Medicii au decis sa il detubeze, insa va ramane in continuare internat in sectia de terapie intensiva, iar medicii au anuntat parchetul ca se pot relua procedurile judiciare.

Miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenţă Bacău  i s-au efectuat analize de sange, precum si un computer tomograf la cap, torace si abdomen, dupa ce starea sa de sanatate s-a deteriorat. Initial, agresorul de la Onesti a ajuns la spital cu multiple plagi impuscate in maini, picioare si abdomen.

Adrian Popa- manager Spitalul Judetean de Urgenta Bacau  

”Ultima actualizare privind pacientul Morosanu, o am de azi dimineata de la medicul de garda. Este in aceeasi stare intubat, urmand ca in cursul pranzului sa ia decizia impreuna cu colegii, daca il detubam sau nu, urmand ca  apoi, el sa isi reia functiile naturale ale organismului si sa vedem daca poate fi intervievat. In cursul dupa-amiezii vom avea aceasta informatie In continuare, starea lui este mediocra. Probabil ca va mai ramane o perioada in terapie intensiva, insa, in functie de parcursul acestuia, medicii vor decide in urmatoarele zile.