Se modernizeaza Spitalul de Copii “Sfanta Maria”

spital-2

Contractul pentru proiectarea si executia lucrarilor de reabilitare a celui mai mare spital de copii din Regiunea de Nord-Est urmeaza a fie semnat la inceputul saptamanii viitoare.

Proiectul de modernizare a Spitalului de Copii Sf. Maria din Iasi prevede mai multe investii, de la refacerea infrastructurii pana la realizarea sursei de racier a salilor de operatie si cabinetelor medicale.

“Cea mai mare investitie cu finantare europeana din regiune prevede lucrari de refacere a infrastructurii, izolare termica a fatadei, inlocuire a tamplariei, izolarea termica a planseului peste subsolul neincalzit, realizarea sursei de racier pentru saloane, sali de tratamente, sali de operatie si cabinete medicale“, se spune intr-un comunicat de presa al Consiliului Judetean.

Acest mare proiect va avea un impact major asupra intregii populatii din zona Moldovei. Spitalul “Sfanta Maria” este singura unitate medicala ce asigura servicii unice pentru segmental de varsta 0-18 ani si deserveste aproape 800 de mii de copii.