Se licitează pentru locuri de parcare în Iași

Primaria municipiului Iasi organizeaza la sfarsitul lunii martie si inceputul lunii aprilie mai multe licitatii pentru inchirierea unor locuri de parcare.

Parcarile scoase la licitatie se afla in str. Horga, nr.3, str. Profesor I. Simionescu, nr. 8, str. Luca Arbore, nr. 16 si strada Stihii.

Licitatiile publice cu strigare vor avea loc in zilele de 27 martie pentru strada Luca Arbore, 29 martie pentru strazile Horga si Prof. I.Simionescu, si 2 aprilie pentru strada Stihii. Pentru a fi siguri ca puteti licita, trebuie sa a depuneti dosarele cu cateva zile inaintea licitatiei. Taxa de participare este de 5 lei pe loc, garantia de participare este de 50 de lei, iar pretul documentatie, 10 lei.

Dosarele trebuie sa cuprinda :

-copie BI/CI(domiciliul stabil/flotant in imobilele cu drept de participare) ;
-copie certificat de inregistrare (pentru firme);
-copie act proprietate/inchiriere locuinta ;
-copie acte proprietate autoturism (carte identitate masina, certificat inmatriculare) /drept de folosinta;
-dovada privind achitarea obligatiilor fiscale prin prezentarea certificatului de atestare fiscala (eliberat de Directia Finantelor Publice Locale Iasi );
-chitante taxe participare licitatie: 65 lei – casieria Directiei Exploatare Patrimoniu (pretul  documentatiei:10 lei/loc,taxa de participare:5 lei/loc,garantia de participare : 50 lei/loc) ;
-cerere tip inscriere la licitatie (registratura Directiei Exploatare Patrimoniu);
-dosar de incopciat .

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine de la Directiei Exploatare Patrimoniu ,sos.Nationala, nr.43, et.4,cam.15, telefon 0232/264246-int.43.

Programul cu publicul este luni si miercuri intre orele 09.00 si 13.00, marti si joi intre orele 12.00 si 15.00.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!