Se intrerupe apa la noapte in cartierul Alexandru si zona Cicoarei

apavital

În vederea efectuării unor lucrări de mentenanță la rețeaua de distribuție a apei potabile, vineri, în intervalul orar estimat 00.00 – 06.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din cartierul Alexandru cel Bun (blocurile P+4) și zona Cicoarei.

Pe parcursul lucrării se vor închide și se vor deschide succesiv vane de linie iar în intervalul orar menționat, apa potabilă va fi întreruptă pe rând, pe diferite străzi din zonele afectate.

Pentru utilizarea apei în regim limitat, pentru băut și gătit, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă până la ora întreruperii alimentării cu apă potabilă.

La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la ApaVital, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.