Se dă startul sezonului de nunți!

nunta

Se dă startul sezonului de nunți. Guvernul a aprobat desfăşurarea, de la 1 iunie, a evenimentelor private – nunţi si botezuri, cu 50 de persoane în spaţii închise şi 70 de persoane în spaţii deschise. Numărul poate fi mai mare doar dacă toate persoanele sunt vaccinate.

În următoarea perioadă, comercianții se așteaptă la o crestere a cererilor pentru rochii de mireasă. Tinerele care și-au amânat nunțile din anul anterior iau cu asalt deja atelierele, în căutarea ținutei perfecte.

Georgiana Iacob – manager salon rochii de mireasă

„Știm cu toții, de la 1 iunie se vor relaxa lucrurile și va începe sezonul. De aceea, miresele care nu și-au amânat nunta pentru anul viitor, acum  sunt foarte stresate, foarte grăbite, de aceea la noi, telefoanele sună non-stop, este full de programări. Sunt foarte stresate ce-i drept, atunci vrem să venim în perioada aceasta cu un mic ajutor pentru ele, vom avea și ceva reduceri, ca să le ajute să-și găsească rochia mai repede.”

Georgiana a lansat in urma cu cateva luni promotia „rochie de mireasă cu garanție pentru pandemie” iar oferta s-a bucurat de succes. Dacă evenimentul era amanat din cauza restricțiilor, viitoarea mireasa putea sa înapoieze rochia și sa primeasca banii înapoi.

Georgiana:

„În ultima perioadă, chiar de prin martie am simțit  ușoară îmbunătățire asupra vânzărilor și considerăm că lucrul acesta este absolut benefic, nu doar pentru furnizori, ci și pentru miri, pentru că își pot  continua viața într-un mod frumos.”

Viitorii miri pot organiza un eveniment cu un număr mai mare de participanți dacă acestia fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și este asigurată o suprafață de minim 4 mp/persoană.