Se circulă pe toată rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România. Nu sunt drumuri închise din cauza condițiilor meteo!

circulatie

Având în vedere faptul că pentru perioada 08 ianuarie, ora 10:00 – 09 ianuarie, ora 10:00 a fost emis un cod galben de ninsori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului în 14 județe din partea de vest a țării, facem apel la conducătorii auto să adapteze viteza la condițiile meteo existente, să evite frânările și schimbările de direcție bruște, să păstreze distanța corespunzătoare față de ceilalți participanți la trafic și să respecte restricțiile impuse pe rețeaua rutieră, acolo unde este cazul.

La această oră nu există sectoare de drum național sau autostradă cu circulația întreruptă din cauza condițiilor meteorologice.

Recomandăm conducătorilor auto să circule prudent și pe sectoarele cu carosabil umed, deoarece în ultima perioadă au avut loc mai multe accidente rutiere, în special din cauza vitezei.

După încheierea sărbătorilor de iarnă, volumul de trafic este crescut, în special pe sectoarele de drum ce duc spre punctele de frontieră.

Toate direcțiile regionale ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sunt mobilizate și intervin acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.