Se caută forță de muncă în Bacău

foto_lupa

Potrivit datelor Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Bacau angajatorii au declarat circa 2000 de posturi libere, de la necalificați la persoane cu studii superioare. Numeroase posturi sunt disponibile în servicii, fiind sezonul propice pentru angajare în baruri sau restaurante. Se caută agenți comeciali, de curățenie, de vânzări, ajutoare de ospătar, barman, bucătar, brutari și cofetari și nu mai puțin de 22 de ospătari.

Locuri disponibile sunt și în confecții, dar și în construcții, unde se caută constructor de acoperișuri, structuri monolite, electricieni ,faianțar sau betonist, dar și 125 de muncitori necalificați. Se caută și 25 de sudori, aceasta fiind o meserie în care greu se mai găsesc oameni. Alte 82 de posturi de zidari și 24 de zugravi sunt libere și așteaptă să fie ocupate.La căutare sunt și inginerii, pentru ei fiind disponibile circa 20 de joburi.

În industria aviatică sunt în continuare oferte de formare. Se caută 50 de ucenici, dornici să se formeze în meserii de tinichigiu structurist de aviație, mecanic de aviație și electromecanic aeronave. În total, 1609 locuri de muncă îi așteaptă pe șomeri.

Punctele de lucru din județ au și ele o ofertă la agențiile locale. La Onești cele mai multe locuri sunt în confecții – 50 de confecționeri și alți 50 de necalificați. Se mai caută sortatori și manipulanți.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.bacau.anofm.ro.