Scrisoarea Luizei către Moş Crăciun: „Jeleuri şi o carte”. Fetiţa s-a gândit şi la fratele ei „Un kg de carne tocată, că-i plac mult sarmalele”

Dacă alţi copii îi cer Moşului jucării care mai de care mai sofisticate, Luiza, o fetiţă de şase ani din Bucureşti, îşi doreşte doar câteva lucruri simple pentru ea şi fraţii săi. Scrisoarea fetiţei către Moş Crăciun a devenit virală pe internet şi a înduioşat mii de persoane.

Micuţa Luiza i-a cerut lui Moş Crăciun câteva lucruri care pentru mulţi ar părea banale. Eaîşi doreşte de Crăciun o pungă de jeleuri şi o carte cu litere. Fetiţa s-a gândit şi la fraţii ei mai mici. Pentru Zenys, frăţiorul său de trei ani, Luiza a cerut un kilogram de carne tocată, pentru că „îi plac foarte mult sarmalele”.

„Dragă Moș Crăciun,

Eu mă numesc Luiza, am 6 ani, Zenys 3 ani și Sunita 1 an și 4 luni. Luiza, anul acesta, de la tine, Moșule, vrea o pungă de chipsuri cu cașcaval, o păpușă, un kinder, jeleuri, o pungă, și o carte cu litere. Zenys își dorește o mașină, 1 kilogram de carne tocată, că-i plac foarte mult sarmalele, chipsuri, o pungă, jeleu o pungă. Sunita nu știe foarte multe despre Moș Crăciun, dar s-ar bucura foarte mult să-i aduci un bax de pampers nr. 4, un pachet de șervețele, 2 bluzițe, niște șosete. Îți mulțumim frumos, Moșule, să fii sănătos”, este scrisoarea Luizei, potrivit ştiridecluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *