Scoala si gradinita pentru copiii din Hlincea

primaria ciurea

Primaria din Ciurea relizeaza o gradinita noua, cu program prelungit cat si o scoala pentru clasele primare. Ambele se vor afla in aceeasi cladire si sunt realizate prin Programul Nationala de Dezvoltare Locala II.

Catalin Lupu, primar Ciurea: „Suntem la Hlincea, in apropiere investitiei pe care o realizam si anume: construirea unei gradinite si a unei scoli primare pentru cetatenii din satul Hlincea. Astazi are loc o faza determinanta pe parcursul derularii investitiei. S-a si suprapus de altfel cu o alta operatie de mutare a unei retele de tensiune care afecta buna desfasurare a lucrarilor, o investitie necesara finantata in totalitate din fonduri de la guvernul Romaniei prin Programul National de Dezvoltare Locala”.

Primarul Catalin Lupu spera ca lucrarile sa fie gata pana in toamna. De investitie s-ar putea bucura si copiii din satul Visani.

Catalin Lupu, primar Ciurea: „Speram ca pana la inceputul anului scolar, septembrie – octombrie sa fie finalizata lucrarea si sa putem primi copiii la institutia speciala pe care practic le-o construim lor, celor din Hlincea si de asemenea vrem sa ne adresam si locuitorilor din comuna Barnova, satul Visani, care este aici in apropiere pentru a putea sa-si aduca si ei copiii la gradinita si la scoala”.

Primaria din Ciurea va construi si spatii de joaca pentru copii. Valoarea investitiei se ridica la 2,8 milioane de lei.