Școala e altfel!

foto_copii

Săptămâna Școala Altfel 2018 este al șaselea an în care Ministerul Educației susține educația alternativă prin activități informale pentru copii prin “Programul Școala Altfel 2018 – Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Profesorii și învățătorii sunt elemente cheie în acest program, cei care stabilesc programul activităților, pe baza propunerilor venite din partea părinților și elevilor. Este important ca activitățile alese să aibă, pe lângă partea educativă, și o parte distractivă, informală.

Cioc, cioc, cioc! Albinutele sunt acasa? Nu, nu sunt! Harnice si emotionate au plecat sa adune experiente si emotii. Ghiozdanele scolarilor de la clasa pregatitoare a Colegiului National Mihai Eminescu din Iasi au ramas astazi de paza. Copiii erau la radio…Albina-mama , profesorul Daniela Raicu si-a propus, impreuna cu echipa de parinti si copii un program variat pentru aceasta saptamana speciala.

Clasa pregatitoare de la Colegiul National Mihai Eminescu din Iasi isi lasa si maine ghiozdanele in stup. Ii asteapta noi provocari!