Școală din Iași, prădată de hoți. Aceștia au furat mai multe laptopuri și bani

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat doi tineri, ambii de 20 de ani, bănuiţi de furt calificat.
Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada 1 – 7 februarie a.c., aceştia ar fi sustras două camere web şi 9 boxe, dintr-o unitate de învăţământ din municipiul Iaşi.
De asemenea, în noaptea de 7 spre 8 februarie a.c., aceştia ar fi pătruns, fără drept, în unitatea de învăţământ, iar din interior ar fi sustras cinci laptopuri, un telefon mobil şi bani.
Prejudiciul a fost recuperat parţial.

La data de 10 martie a.c., unul dintre tineri a fost depistat de poliţişti, pe raza municipiului Tecuci, iar celălalt a fost depistat pe raza municipiului Iaşi, cei doi fiind conduşi la audieri.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri bănuiţi de comiterea faptelor au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore.
La data de 11 martie a.c., aceştia vor fi prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.
Activităţile au beneficiat de sprijinul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Iaşi, Brigăzii de Operaţiuni Speciale Iaşi şi Poliţiei Municipiului Tecuci.