Schimbări în conducerea PSD Neamț

arsene_34141400

Prefectul judetului Neamt, Adrian Niţă a anunţat că, a semnat ordinul privind încetarea mandatului lui Ionel Arsene de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ. Acesta a fost condamnat definitiv, vinerea trecută, de Curtea de Apel Braşov, la 6 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă. Poliţiştii nu l-au găsit, până acum, pe Arsene si au emis un mandat internaţional de arestare.

Daniel Vasilică Harpa va asigura interimatul conducerii Partidului Social Democrat Neamt, odata cu condamnarea definitiva a lui Ionel Arsene.

Daniel Vasilică Harpa, președinte PSD Neamț

„Aș vrea să încep cu un subiect destul de delicat. Fostul președinte al organizației PSD Neamț și al CJ Neamț, Ionel Arsene, a fost un camarad adevărat. A condus organizația de la Neamț timp de cel puțin 10 ani, perioadă în care nu a pierdut niciodată alegerile. A fost apreciat la nivel local și național pentru realizări, de primari si Consiliul Judetean. Nu putem sa nu spunem ca jduetul Neamt, localitatile ca nu au beneficiat de proiecte si de sprijinul politic al celui care a fost presedinte al Organizatiei Judetene – Ionel Arsene. Nu voi comenta acea decizie a Curții de Apel Brașov, respectăm decizia justiției.

Reprezentantii PSD Neamt spun ca, dosarul fostului presedinte nu ii va afecta la urmatoarele alegeri.

Daniel Vasilică Harpa, președinte PSD Neamț

„Din 83 de primari avem 40 de primari PSD, care in momentul de fata, stau in sondaje destul de bine vis-a-vis de alte partide, deci vorbim de 60-70% procente. Va garantez ca prin ceea ce s-a realizat, atat din partea Consiliului Judetean si a primarilor, PSD Neamt nu are de pierdut nimic, ci din contra. Vom avea rezultate mai bune daca suntem uniti.”

În ceea ce priveşte preşedenţia CJ Neamţ, aceasta urmează să fie asigurată interimar, în urma votului consilierilor, de unul dintre cei doi vicepreşedinţi, respectiv Ion Asaftei (ALDE) sau Dragoş Chitic (PMP).