Scenteria reaprinde amintiri cu lumânări parfumate, în Palas Iași

Palas Iasi 01

Așa cum o fotografie sau o simplă melodie ne pot face să ne gândim la momente petrecute împreună cu cei dragi și miresmele ne pot reaprinde cele mai frumoase stări și amintiri. Descoperă colecțiile de lumânări aromate de la Scenteria, noua locație din Palas Iași.

Într-un cadru boem, care pune în evidență natura prin măslinul aflat în centrul locației, Scenteria a inaugurat primul său magazin fizic, la parterul galeriei Palas, în zona Chicco, care este acum înmiresmată de izul lumânărilor parfumate. Un concept cu totul deosebit, care îmbină umorul cu aromele dulci și fresh, locația propune colecții inedite precum „Romgleza”„Boys Kit” sau ,,Zodiac Candles”.

Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu un cadou, pe cât de amuzant, pe atât de parfumat, Scenteria îți propune lumânările din gama „Romgleza”, care au denumiri și arome deosebite: „Cutting leaves to the dogs”, „I have a stone on the heart”„It`s not big cheese”„You`re looking for it with the candle” și multe alte miresme. În colecția „Zodiac Candles” descoperi câte o lumânare specială pentru fiecare zodie și câte un citat specific fiecărui semn astrologic în parte. Urmează ziua lui și nu știi ce să îi faci cadou? Scenteria îți vine în ajutor cu „Boys Kit”, de unde vei putea alege din colecția creată special pentru băieți și care cuprinde lumânări cu note speciale, dar și denumiri inedite precum „Not looking for a girlfriend” sau „Guy`s night”.

Dacă pleci în vacanță și ai nevoie de o lumânare de mici dimensiuni și cu un parfum persistent, la Scenteria găsești o varietate de note boeme și miresme, în borcănele de mici dimesiuni.

Vino să descoperi lumănările cu „personalitate” de la Scenteria, în Palas Iași!