Scene teribile pe strada Chimiei. O prostituata a primit multiple lovituri de ciocan in cap din partea unui client

O prostituata din Iasi se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovita in cap cu ciocanul de catre un client, in varsta de 25 ani. Scenele sangeroase s-au produs in noaptea de sambata spre duminica intr-un apartament de pe strada Chimiei.

„După premeditarea şi efectuarea de acte de pregătire a faptei,  sub pretextul intreţinerii de relaţii sexuale contra cost cu persoana vătămată C L G, a pătruns in apartamentul acesteia, din municipiul Iaşi, strada Chimiei, iar, in interior, i-a aplicat multiple lovituri in zona capului, cu un obiect contondent (ciocan) cauzându-i  un traumatism cranio-cerebral obiectivat prin: contuzii cerebrale, hematom subdural, fracturi craniene multiple cu infundare, plăgi, care  necesită 35-40 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare şi care i-au pus  in pericol„, a transmis Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi.

Pentru identificarea şi prinderea autorului infracţiunii, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a beneficiat de sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, a Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor-Iaşi, a Biroului de Operaţiuni Speciale-Iaşi. Tanarul in varsta de 25 ani a fost audiat astazi fiind retinut pentru 24 de ore.

Acesta cercetat pentru comiterea infracţiunii de  tentativă  la infracţiunea de omor calificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *