Scena de groaza la Iasi, barbat injunghiat in plina strada

cutit

Un barbat de 29 de ani din Iași a înjunghiat, in plina strada, un tânăr, de 22 de ani. Victima a fost transportată la spital cu mai multe plăgi înjunghiate, iar agresorul a intrat, la scurt timp după incident, live pe Facebook și a povestit ce a făcut. Urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Incidentul a avut loc în cartierul ieșean Nicolina, vineri seară. Tanarul a fost injunghiat in zona abdominala si intr-un brat si a fost transportat la spital.

„Conform medicului legist, victima a prezentat o plaga mentoniera, o plaga hemitorace stang si o plaga coapsa dreapta, leziunile fiind provocate cu un cutit tip briceag cu lungimea totala de 20 cm.” a declarat Procurorul Mihaela Apostol, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi. 

Polițiștii l-au identificat pe atacator la scurt timp, chiar in plina sesiune video-live pe facebook, iar acum este arestat pentru 30 de zile.

„In jurul orei 21.00, urmarind rezolvarea unor neintelegeri preexistente, inculpatul Ionel Chiriac, in varsta de 29 de ani si persoana vatamata, in varsta de 22 de ani, si-au dat intalnire in parcarea unui supermarket din cartierul Nicolina, din Iasi. Inculpatul si-a asteptat victima timp de 20 de minute si, vazand ca nu apare la locul stabilit, a plecat spre casa. Dupa ce a parcurs circa 200 de metri, a fost ajuns din urma de persoana vatamata care i-ar fi aplicat o lovitura cu piciorul in zona spatelui. Inculpatul a scos un cutit dintr un buzunar si i-a aplicat 3 lovituri victimei, dupa care a fugit si a realizat o transmisiune live pe facebook, povestind  cele intamplate. Judecatorul de drepturi si libertati a dispus arestarea preventiva a inculpatului pe o durata de 30 de zile.” a adaugat Procurorul Mihaela Apostol, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi.