SCC Services România investește 1.5 milioane de EUR în noul sediu din clădirea IDEO

scc

SCC Services România a inaugurat noul sediu din clădirea IDEO într-un eveniment exclusivist desfășurat în birourile de la etajul 1 al clădirii IDEO, în prezența angajaților, a celor mai importanți parteneri și a reprezentanților autorităților locale din Iași. Dezbaterea pe tema “Investiții străine în Iași” moderată de dl. Lucian Mândruță i-a avut ca invitați speciali pe E.S. Domnul Andrew Noble – Ambasador al Reginei Elisabeta a II-aa Marii Britanii în România, Sir Peter Rigby – fondatorul grupului Rigby și al SCC Group și a lui James Rigby – CEO SCC Global.

“Colegii din SCC sunt oamenii pe care ne dorim să îi dezvoltăm și care, susținuți și încurajați de companie, vrem să facă performanță în Iași. Ne bazăm pe tehnologii ale viitorului care ne fac mai eficienți operațional și care ne creează avantaje de cost, cu scopul de a oferi angajaților noștri nu doar condiții optime de muncă, ci și o multitudine de posibilități de dezvoltare personală și profesională. Vom continua să ne dezvoltăm activitățile și prezența locală și vă promit să suntem aici pentru a rămâne în birourile noastre moderne, pentru oameni, pentru echipe de oameni”, a spus Mihai Bondar, General Manager al SCC Services România.

Printre susținătorii dezvoltării sustenabile a industriei IT&C în Iași prezenți la evenimentul SCC Services România cu ocazia inaugurării investiției de 1.5 milioane de EUR în cele mai moderne birouri din Iași s-au remarcat dl. Mihai Chirica – Primarul Municipiului Iași, dl. Maricel Popa – Președintele Consilului Județean Iași, dl. Tudorel Toader – Rectorul Universității Alexandru Ioan Cuza Iași, dl. Dan Cașcaval – Rectorul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” Iași.

Prezent la eveniment, dl.Bogdan Pițigoi – Președinte Tester Grup și dezvoltator al clădirii IDEO a declarat că“Datorită valorii, inteligenței și competențelor oamenilor care activează în domeniul IT, Iașul s-a consacrat deja ca un pol important al acestei industrii în România. Sunt convins că în scurt timp va fi cea mai bună destinație pentru investitorii din Europa, America și Asia. SCC Services România este unul dintre pionierii industriei IT din Iași și din țară încă din anul 2006, începându-și activitatea în orașul nostru. De atunci, s-a dezvoltat extraordinar și mă bucur că au ales să ofere condiții excelente de lucru în birourile pe care l-au amenajat într-un mod cu totul deosebit în clădirea noastră. Îi felicit pentru ce au realizat și le doresc să se dezvolte fulminant în continuare”.