Scandalul vaccinarii Covid continua. Un avocat a depus un denunt penal la ICCJ impotriva lui Klaus Iohannis, Raed Arafat, Nicolae Ciuca si reclama fapta de genocid

parchet iccj

Avocatul Dan MV Chitic, lider al partidului Coaliția Pentru Națiune a depus ieri la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție un denunț împotriva vinovaților de dezastrul cauzat de vaccinare. In denut se invoca săvârșirea infracțiunii de Genocid în forma prevăzută și pedepsită de art. 438 al. 1 lit. g C.pen. – „vătămarea integrității fizice sau psihice a unor membri ai grupului”.

Denuntul ii vizeaza pe Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă, Florin Citu, Raed Arafat, Valeriu Gheorghita, Vlad Voiculescu, Attila Cseke, Alexandru Rafila, Ioana Mihaila dar si pe membrii Grupului de Comunicare Strategica.

„Nu doar că oficialitățile statului român nu au promovat și nu au făcut publice prin campanii de informare concomitente sau subsecvente celor ce promovau vaccinarea informațiile utile aflate în prospectele medicamentelor contractate de către Ministerul Sănătății – informații care puteau evita apariția unor efecte adverse în urma administrării vaccinurilor la unele categorii de persoane care s-au vaccinat, ci membrii „Grupul de Comunicare Strategică” amintiți mai sus au dispus cenzurarea a tuturor informațiilor de presă sau din mediile online care ar fi încercat să prezinte și unele posibile efecte adverse ale vaccinurilor”, se mentioneaza in denunt.

Avocatul cere anchetarea si valului de decese subite din ultima perioada, punandu-le pe seama vaccinarii.

„Nu în ultimul rând, vă solicit să investigați cauzele ce stau la baza avalanșei de decese subite la tineri și la persoane în active și cunoscute ca fiind sănătoase în România, numărul mare al deceselor subite, precum și a creșterii ratei mortalității printre bolnavii de cancer ulterior mijlocului anului 2021, fără precedent în istorie, fiind de natură să ne întărească convingerea că acestea sunt / pot fi cauzate de procesul de vaccinare masivă la care a fost supusă populația, decesele subite putând constitui și acestea temeiurile unei extinderi a cercetării penale și cu privire la posibila săvârșire de către persoanele indicate mai sus și a faptei prevăzută și pedepsită de art. 438 al. 1 lit. a C.pen„, se mai mentioneaza in denunt.