Scandal nesfarsit la Poli Iasi

Sharing is caring!

Horia Sabo a precizat intr-o conferinta de presa ca nu va renunta la contractul cu Poli Iasi. Baimareanul s-a adresat instantei si este sigur ca va fi repus in drepturi peste o luna de zile. Sabo sustine ca a negociat vara trecuta cu Mihai Chirica si nu stipuleaza nicaieri ca este obligat sa investeasca banii personali ci doar sa asigure managementul clubului.

Horia Sabo – director executiv FC Poli Iasi: “Contractul are doar clauze de management nu are doar clauze de investitii, negociat cu primarul Chirica si semnat dupa aceea de Comitetul Director. Probabil ca domnia sa a considerat ca avea un drept moral asupra acestui club cat timp il ajuta in forma de finantare o avea, prin Fundatia Sportului. Nu am avut o obligatie, niciodata, eu personal. Nu a existat niciun moment in cadrul negocierilor, ofertei pe care am facut-o sau in cadrul contractului pe care l-am semnat. Sigur ca incercarea de a ma pune pe mine si orgoliul meu a lasat ideea de investitor sa mearga mai departe dare u sunt un manager. Vreau sa va spun ca orice manager trebuie sa-si asume bugetul sis a nu astepte ajutor de stat”.  

Sabo sustine ca toate actele incheiate in aceasta perioada nu sunt legale iar plecarea lui Andrei Cristea la Craiova se inscrie in aceasta categorie.

S-a derulat o afacere de familie cu plecarea pe gratis a capitanului in conditiile in care tut e plangi ca nu ai bani. Aduci doi jucatori important dar fara o clauza de achizitie. Daca ei performeaza bine atunci valoarea lor de piata va creste de 10 ori. Nu am vazut contractual, va spun din ce am citit. Nu am semnat nimic pentru ca nu mi s-a cerut treaba asta. Inteleg ca, nu a mai fost utila semnatura mea. Dar ii avertizez pe toti conducatorii si pe toti cei care lucreaza cu clubul ca exista sansa foarte mare ca actele incheiate in aceasta perioada sa fie lovite de nulitate”, a completat Horia Sabo.

Sabo sustine ca a adus 270.000 euro cash in club si contracte de tip barter de 100.000 euro. Pe de alta parte, Mihai Chirica a spus aseara ca nu merita sa mai bage in seama declaratiile lui Horia Sabo iar lucrurile tergiverseaza la club din cauza lui Adrian Ambrosie care nu reuseste sa gaseasca oameni de calitate la club.

shares