Scandal în Păcureți. Muncitorii care asfaltau, alungați de locuitori

strada

Intervenție în forță a polițiștilor în Păcureți. Mai multe echipaje ale Poliției Locale s-au deplasat în zonă pentru a aplana un conflict între locuitori și lucrătorii Citadin. Aceștia din urmă au fost împiedicați de mai multe persoane în încercarea lor de a asfalta str. Movila Păcureți. Poliția Locală a solicitat sprijin din partea Poliției Municipale și a jandarmilor care au preluat ancheta.

„Cei de la Citadin sunt obstrucționați de executarea lucrărilor, fapt pentru care am trimis mai multe echipaje în zonă, am anunțat Poliția Municipiului care este competentă în astfel de situații să efectueze cercetări și Jandarmeria pentru restabilirea ordinii. E vorba despre o familie care am înțeles că nu a respectat limita de proprietate și are niște motivări care nu au legalitate. Și, efectiv, prin acțiunile sale, familia a împiedicat buna desfășurare a lucrărilor legale de asfaltare și de amenajare a str. Movila Păcureți”, a declarat comandantul Poliției Locale, Liviu Zanfirescu.

Strada este foarte importantă pentru traficul din zonă. Reprezintă ruta alternativă pentru a ajunge direct în rondul Păcurari dispre zona de vile (Valea Lupului). Cei de acolo, dacă aleg să coboare direct la șosea între rond Păcurari și ERA sunt obligați să facă dreapta, adică să ocolească până la pod și să revină apoi spre oraș.

Strada Movila Păcureți este foarte îngustă tocmai din cauză că locuitorii și-au extins limitele curților.

Sursa: Ziarul de Iasi