Scandal după amânarea meciului dintre Viitorul și Poli Iași: ”E evident că nu au vrut să joace”

Ciprian Paraschiv, președintele Politehnicii Iași, a fost scos din sărite de decizia oficialilor de a amâna din nou partida cu Viitorul, care se va disputa la o dată ce va fi anunțată ulterior.

”Noi suntem foarte supăraţi. Conform regulamentului, gazdele sunt obligate să întreprindă toate măsurile pentru ca un meci să fie disputat. Pentru că vorbim de luna februarie, ora 16… La ora 17 trebuia aprinsă nocturna. Ei n-au vrut să aprindă nocturna. Acest fapt pentru noi e evident, noi vedem că se poate juca. Se întâmplă alte lucruri. E inacceptabil! Să nu vrei să aprinzi nocturna, în luna februarie când scrie în ROAF…. Aaaa, că ai meci cu Dinamo vineri sau că vrei să reiei meciul cu Iaşi din minutul unu, dar noi suntem de patru zile la mare. Nu ne putem bate joc de fotbal, sincer acum.”, a spus Paraschiv.

Poli Iași va face contestație

”Vorbim de luna februarie. După ora 15 trebuie aprinsă nocturna, scrie la regulament. În mod cert, vom face contestaţie, nu se poate aşa ceva, suntem de patru zile la mare, vrem să jucăm fotbal 20 de minute şi vedeţi că toată lumea vede, se văd porţile, chiar ne batem joc? Suntem la ora 17, în februarie, cum să nu aprindem nocturna? Şi fără nocturnă se putea juca. Evident că am cerut (n.r. – să se aprindă nocturna) şi e de datoria gazdelor să asigure toate condiţiile. Hai să ne respectăm între noi ca echipe. Sincer, hai să ne respectăm.   

Vom face contestaţie, vom scrie raport, vom vedea ce vor decide comisiile abilitate. E evident că o echipă n-a vrut să joace şi n-au vrut să dea drumul jocului”, a mai declarat președintele ieșenilor.